Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi udfører både store og mindre opgaver til privat og erhverv

Køkken

Vi har over 15 års erfaring i opsætning af køkkener, og kan sætte alle typer køkkener op. Vi samarbejder bl.a. med Designa køkkener om de helt rigtige løsninger og til en god pris. Vi har også en hårdehvidevare-aftale med SMEG, så vores kunder med fordel kan købe SMEG produkter gennem os.

Badeværelse

Vi samarbejder med håndværkere indenfor alle faggrupper og kan derfor tilbyde etablering af badeværelser – hvad enten det drejer sig om det lille københavnerbadeværelse eller det helt luksuriøse badeværelse.

Gulve & vinduer

Hos WMG Byg ApS kan vi etablere alle typer vinduer og lægge alle former for gulv – hvad enten det er parket, epoxy eller noget helt tredje. Så tøv ikke med at kontakte os med dit næste gulv- eller vinduesprojekt.

Maler- & facadearbejde

Alle typer malerarbejde udføres. Vi benytter os af Becker Jørgensens kvalitetsmalinger og sikrer derved en løsning, der holder i mange år. Becker Jørgensen er kendt for at udvikle og producere maling med størst mulig hensynstagen til miljøet og deres malinger er miljømærkede.

Terrasser, plankeværke, skure m.m.

Skal du have gjort haven forårsklar, udbygget carporten eller have udvidet terrassen, er vi kompetente til at løse opgaven. Vi har mere end 15 års erfaring indenfor dette område og kan derfor nemt hjælpe og vejlede dig.

Ejendomsservice

Hos WMG Byg ApS udfører vi professionel spjældarbejde af større og mindre karakter i boligforeninger. Så lad os hjælpe dig med dit næste spjældarbejde. Ring til os eller send os en mail, og vi svarer gerne hurtigst muligt.

Akustikløsninger

Vi har dygtiggjort os indenfor arbejdet med lydstudier og akustik. Vi har blandt andet lavet lydstudier for Lukas Graham, Suspekt, Sort Sol m.fl. Når vi bygger eks. lydstudier, samarbejder vi med akustiker/ingeniør Jakob Nygaard, som sikrer at vi får den bedst mulige lyd i forhold til studiets placering. Akustiken sikrer ligeledes hensynstagen til naboer, hvad enten studiet er placeret i en lejlighed eller i et hus. Vi udfører også støjreducering i eks børnehaver, restauranter og kontorer.

Specielle designønsker

Har du en idé til et særligt design, du gerne vil føre ud i livet, kan vi sammen lave en plan for hvordan det kan lade sig gøre. Vi laver ofte opgaver for kunder, som vil have noget ud over det sædvanlige. Vi er derfor gode til at tænke kreativt og løsningsorienteret, for at ramme vores kunders egen stil og ønsker bedst muligt.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller søger noget, som vi ikke lige har nævnt her, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så finder vi en løsning på din forespørgelse. Ring til os eller send en mail, og vi vil svare hurtigst muligt, hvis intet andet er meddelt.

Kontakt os